Most szól

Title

Artist

Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00



Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

Máté Bence, természetfotó kiállítás Sepsiszentgyörgyön

Szerkesztő: dátum: 2023.08.08.

Sepsiszentgyörgyön Máté Bence világhírű természetfotós nagyszabású kiállítása Romániában először Sepsiszentgyörgyön láthatják Máté Bence világhírű természetfotós Vértelen vadászat című kiállítását 2023. augusztus 19.–szeptember 24. között a Főtéren. A kiállítást a művész jelenlétében nyitják meg augusztus 19-én 19:30 órakor a Főtéren.
A nagyszabású kiállítást Máté Bence személyes előadása zárja szeptember 23-án 18 órától a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében.
Máté Bence világviszonylatban az egyik legeredményesebb természetfotós. 2010-ben Londonban elnyerte a természetfotózás Oscar-díjának tartott, Az év természetfotósa 2010 (Wildlife Photographer of the Year) címet. Ha az emberek nem mennek a kiállítótermekbe, akkor
a képeket kell elvinni az emberekhez – fogalmazta meg a fotós nagyszabású projektje kapcsán.
A szabadtéri kiállítás 15 darab U alakú paravánból áll, ezek 623 darab hátulról megvilágított természetfotót tartalmaznak, ez 333 négyzetméter üvegfelületet jelent összesen 70 000 darab led lámpával.
A kiállítás célja a természetvédelemre való ösztönzés, emberközelbe hozva a természet és az állatvilág csodáit, a dzsungel mélyétől a folyókon át egészen a szavannákig.
Szervezők: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Vadon Közhasznú Egyesület.


Olvasói vélemények

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz látható.Kötelező adatok *