Most szól

Title

Artist

Most élőben

A Barcaság hangja

12:00 14:00Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

A Barcaság hangja

12:00 14:00


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

Ébresztő

Reggeli műsor

Élőben

Hétfő 07:00 09:00
Kedd 07:00 09:00
Szerda 07:00 09:00
Csütörtök 07:00 09:00
Péntek 07:00 09:00

Reggeli műsor

Tagged as:
Indítsd velünk a napot! Hírek, aktualitások hétköznapjainkból és a nagyvilágból, valamint ébresztőként magyar- és nemzetközi dalok, hogy igazán dallamosan induljon a napod.

Ébreszt és pezsdít!

Indítsd velünk a napot! Hírek, aktualitások hétköznapjainkból és a nagyvilágból, valamint ébresztőként magyar- és nemzetközi dalok, hogy igazán dallamosan induljon a napod.

Ébreszt és pezsdít!


Tovább

Ébresztő műsorvezetők

Andrási Erika

Közösségfejlesztőként nap mint nap megtapasztalom, hogy az információ hatalom, a kommunikáció pedig a legfontosabb eszköz munkámban. Közel 15 évnyi tapasztalattal a térségfejlesztésben, a székelykeresztúri Vox rádió munkatársaként is tevékenykedtem 2 évig, megélve a média adta közösségépítés lehetőségeit. Úgy gondolom, hogy a közösségi értékekre épülő és azokat felvállaló rádió igazi gerince lehet a barcasági magyar közösségi életnek. Műsoraimmal - a Barcasági körkép, Ébresztő műsor, Családmagazin - ezt a szerepkört szeretném építeni és erősíteni.

Bardocz Péter

A média varázsa rám is hatott. Hat évig helyi magyar televízióban, hét évig helyi magyar újságban, majd közel egy évig helyi magyar rádióban tevékenykedtem önkéntesen, mielőtt a Korona Rádióhoz kerültem. Közben az on-line világháló felületen is fotóriportokat készítettem Csíky Edy jóbarátommal közösen. Nem csoda tehát, hogy fantáziát láttam abban, hogy a Korona Rádióban is kipróbáljam mindazt, amit a budapesti Szent László Akadémia újságírói tanfolyamán elsajátítottam. A környéken könnyűzene énekesként is ismernek, vannak saját szerzeményeim is és mai napig is, helyi magyar vendéglőkben szívesen énekelem a külföldi vagy magyar dalok feldolgozásait. Innen már csak egy kis lépés volt, hogy kinevezzenek kollegám Mihály Antallal együtt, zenei szerkesztőnek a Korona Rádióban. Kihívás jelent a rádióban tevékenykedni, mert az ember folyamatosan újat tanulhat mindenkitől. Bízom benne, hogy egy napon ez a rádió ki tudja igazán nőni magát és  akár sugárzó frekvenciára is átkerüljön.

Csíki Edy

Hangtechnikus

Mihály Tóni

Számomra a rádiózás igazi kihívásokat tart. Tekintettel arra, hogy eddig nem volt alkalmam kipróbálni ezt a tevékenységet, elfogadtam az ötletgazda felkérését. Meglepetés és öröm volt számomra, hogy egy összetartó csapat áll a háttérben, aki szeretne valamit tenni a barcasági magyarokért. Gyerekkoromban az első magnó és mikrofon előtt töltött óra után tudtam, hogy ez a fajta kíváncsiság egy életen át elkísér majd és úgy látszik, hogy eljött az ideje. Rádión belüli megbízatásom az, hogy a felszerelést üzembe helyezzem, akadálymentes működést biztosítsak, továbbá a szerkesztésben is segíteni tudjak. Emellett lesz egy retró zenés műsorom is, ahol változatossá és izgalmassá szeretném tenni a hallgatók számára az adást. Célom, hogy kialakítsuk, majd növeljük a hallgatótábort és hogy idővel gondoskodjak az elkövetkező rádiós nemzedék felkészítéséről.