Most szól

Title

Artist

Most élőben

A Barcaság hangja

20:00 23:59Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

A Barcaság hangja

20:00 23:59


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

A csapat

Andrási Erika

Közösségfejlesztőként nap mint nap megtapasztalom, hogy az információ hatalom, a kommunikáció pedig a legfontosabb eszköz munkámban. Közel 15 évnyi tapasztalattal a térségfejlesztésben, a székelykeresztúri Vox rádió munkatársaként is tevékenykedtem 2 évig, megélve a média adta közösségépítés lehetőségeit. Úgy gondolom, hogy a közösségi értékekre épülő és azokat felvállaló rádió igazi gerince lehet a barcasági magyar közösségi életnek. Műsoraimmal - a Barcasági körkép, Ébresztő műsor, Családmagazin - ezt a szerepkört szeretném építeni és erősíteni.

Balázs Tamás

Vezető tanács

Bardocz Péter

A média varázsa rám is hatott. Hat évig helyi magyar televízióban, hét évig helyi magyar újságban, majd közel egy évig helyi magyar rádióban tevékenykedtem önkéntesen, mielőtt a Korona Rádióhoz kerültem. Közben az on-line világháló felületen is fotóriportokat készítettem Csíky Edy jóbarátommal közösen. Nem csoda tehát, hogy fantáziát láttam abban, hogy a Korona Rádióban is kipróbáljam mindazt, amit a budapesti Szent László Akadémia újságírói tanfolyamán elsajátítottam. A környéken könnyűzene énekesként is ismernek, vannak saját szerzeményeim is és mai napig is, helyi magyar vendéglőkben szívesen énekelem a külföldi vagy magyar dalok feldolgozásait. Innen már csak egy kis lépés volt, hogy kinevezzenek kollegám Mihály Antallal együtt, zenei szerkesztőnek a Korona Rádióban. Kihívás jelent a rádióban tevékenykedni, mert az ember folyamatosan újat tanulhat mindenkitől. Bízom benne, hogy egy napon ez a rádió ki tudja igazán nőni magát és  akár sugárzó frekvenciára is átkerüljön.

Csíki Edy

Hangtechnikus

DJ Máté

Máté István vagyok, (DJ Mate) 26 éves, Sepsiszentgyörgyön lakom. 2013 óta zenélek, deep house, house, deeptechno stílusban. Minden munkám (Mixek, Remixek) megtalálhatóak a Youtube csatornámon Youtube: “DeejayMateOfficial”

Fekete Melinda

Közgazdaságtant végeztem, egyetemi éveim után 10 évet dolgoztam óceanjáró hajón és 6 évet Németországba. Hazaköltöztünk és szerettem volna valamit tenni a közösségért így kerültem a Korona Rádióhoz az Ébresztő  műsor, utazás rovat állandó meghívottjaként. Az utazás a hobbym, imádok kirándulni, a hajós éveimben sok helyen jártam, de ezt követően is sokat utaztam, szeretettel osztom meg […]

Gál Alíz

Kommunikáció és marketing felelős, rádiós műsorvezető

Mihály Tóni

Számomra a rádiózás igazi kihívásokat tart. Tekintettel arra, hogy eddig nem volt alkalmam kipróbálni ezt a tevékenységet, elfogadtam az ötletgazda felkérését. Meglepetés és öröm volt számomra, hogy egy összetartó csapat áll a háttérben, aki szeretne valamit tenni a barcasági magyarokért. Gyerekkoromban az első magnó és mikrofon előtt töltött óra után tudtam, hogy ez a fajta kíváncsiság egy életen át elkísér majd és úgy látszik, hogy eljött az ideje. Rádión belüli megbízatásom az, hogy a felszerelést üzembe helyezzem, akadálymentes működést biztosítsak, továbbá a szerkesztésben is segíteni tudjak. Emellett lesz egy retró zenés műsorom is, ahol változatossá és izgalmassá szeretném tenni a hallgatók számára az adást. Célom, hogy kialakítsuk, majd növeljük a hallgatótábort és hogy idővel gondoskodjak az elkövetkező rádiós nemzedék felkészítéséről.

Sándor Levente

Vezető tanács