Most szól

Title

Artist

Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00



Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

Fotókiállítás a Massimóban május 11.-én 18 órától

Szerkesztő: dátum: 2023.05.07.

Szeretettel meghívunk mindenkit Erdély Bálint-Előd fotográfus “Vonalak és formák” című egyéni kiállítására, amelynek hivatalos megnyitója 2023. május 11-én, délután 18 órától lesz a brassói Massimo vendéglőben (Kapu utca, 4. szám). A tárlaton az alkotó 2012-2019 között készült válogatott műveit tekinthetik meg az érdeklődők. A fotókon a női formák és vonalak elevenednek meg az alkotó egyedi látásmódjában. Készüljenek fel egy nem mindennapi látványra!
A tárlatot Balázs Attila, fotográfus nyitja meg, házigazdája pedig Baloga Sándor lesz.
Erdély Bálint Előd, székelyudvarhelyi fotóst talán már Erdélyben senkinek sem kell bemutatni, mert a női aktokon, divatfotókon és termékfotókon túl a szociófotóit is dicséri a szakma, szereti a közönség. Ugyanakkor Előd számos nemzetközi díjat is nyert, legutóbb a Lines (Vonalak) című képét tüntették ki a Monovisions Photography Awards londoni pályázatán.
A most kiállított képek a 2012–2019 közötti időszakban készültek, és a női test művészi kifejezőerejére épülnek. A válogatás koncepciója a játékosságot, a fények és árnyékok szülte geometriai formák változatosságát és egyediségét mutatja meg.
A mintegy 22 fekete-fehér nagyméretű alkotás Brassóban először június végéig látható a Massimoban, de a vendéglő célja, hogy az év folyamán folyamatosan kiállítóteret biztosítson helyi, tehetséges művészeknek.

Olvasói vélemények

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz látható.Kötelező adatok *