Most szól

Title

Artist

Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00



Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

Brassói születésű játékos az U17-es magyar labdarúgó válogatottban

Szerkesztő: dátum: 2023.05.10.

A brassói születésű , Bogdán Hunor Lehel nemrég az U17-es magyar labdarúgó válogatottba kapott meghívót. A tizenhat éves, Norvégiában nevelkedő csatár keményen dolgozik, hogy bekerüljön a korosztályos magyar foci válogatott szűk keretébe, amely részt vesz idén a Budapesten megrendezésre kerülő Európai Labdarúgó Bajnokságon!

Néhány nappal az Európa-bajnokság előtt a Belvon Attila vezette magyar U17-es válogatott megkezdte a felkészülés utolsó fázisát.

Belvon Attila 23 mezőnyjátékost és 3 kapust hívott meg a hétfőtől csütörtökig tartó edzőtáborba, amelynek végén, csütörtök este alakul ki a jövő szerdán kezdődő Európa-bajnokság végleges, 18+3 fős kerete. Ezután egy rövid pihenő következik, majd szombattól ráfordul a csapat a felkészülés véghajrájára.

Hétfő délután már az első edzést is teljesítették a bő keret tagjai, akik kedden és szerdán újabb edzéseken vesznek részt, csütörtökön pedig az Újpest U17/U19-es vegyes csapata ellen játszanak edzőmérkőzést.

A magyar válogatott május 17-én a walesiek ellen kezdi meg Eb-szereplését, három nappal később a lengyelekkel játszik a Pancho Arénában, a csoportkör zárásaként pedig az írek ellen lépnek pályára Felcsúton. A csoport első két helyezettje jut a negyeddöntőbe.

Forrás: https://valogatott.mlsz.hu/

A Bogdán Hunor Lehellel készült beszélgetés az alábbi linken visszahallgatható


Olvasói vélemények

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz látható.Kötelező adatok *