Most szól

Title

Artist

Most élőben

21:00 22:00Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

21:00 22:00


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

Brassói Magyar Diákszövetség szülinapi programjai – Hétfő 23.05.2022

Szerkesztő: dátum: 2022.05.23.

A héten zajlanak a Brassói Magyar Diákszövetség szülinapok, hétfőn május 23-án “Kvízestére” kerül sor 21:00 órától a brassai Fusion Pubban.
Mi az a kocsmakvíz?
A játék -mint a neve is mutatja- alapvetően egy kvízjáték, amit jellemzően bárokban, kávézókban, pubokban szerveznek, azonban nem egyéni játékosok nevezhetnek, hanem csapatok versenyezhetnek egymással. A garantált jó hangulat kedvéért minden csapat fog kapni egy italt, amelyet a játék alatt nyugodtan fogyaszthat társaival együtt.
A játék időtartama kb. 60-90 perc.
A kérdések témakörei kiterjednek az általános műveltség minden területére, művészetekre, történelemre, földrajzra, irodalomra, természettudományokra, gazdaságra, informatikára, zenére, filmtörténetre, pszichológiára egyaránt.
3-4 tagú csapatok jelentkezését várják, a beugró 15 lej/fő (maximum 6 csapat).
Jelentkezni Benedek Kincsőnél lehet május 23. 16:00-ig.
Ha tetszik az ötlet győzd meg a barátaidat, alkossatok egy csapatot és szórakozzatok egy jót.
Azonban, ha még nincs csapatod, akkor se szomorkodj, jelentkezz egyedül és mi gondoskodunk rólad, biztosan lesznek még hozzád hasonló helyzetben levő emberkék és alkotunk mi neked egy jó csapatot.
A Kocsmakvíz egyszerre jelenti a közösséget, a tudást, a sikert, az izgalmat, a teljesen új tartalmat, új emberek megismerésének lehetőségét, izgalmas csapatépítőt és egy mindenkit megmozgató versenyt.
Időpont/helyszín: május 23. Hétfő 21:00, Fusion Pub.
A Brassói Magyar Diákszövetség (BMD) a Brassó egyetemi központban tanuló magyar fõiskolai és egyetemi hallgatók szervezete. Célja a magyar diákság érdekvédelme és érdekképviselete.

Olvasói vélemények

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz látható.Kötelező adatok *