Most szól

Title

Artist

Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00



Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com
Most élőben

PszichoSzombat

11:00 12:00


Itt lehet a te reklámod is!
Info: marketing@koronaradio.com

Ion Țiriac továbbra is ingatlanokba fektet be

Szerkesztő: dátum: 2022.05.18.

Ion Țiriac üzletember továbbra is ingatlanokba fektet be, és több száz lakást tervez a tulajdonában lévő telken Temesváron és Brassóban. Ráadásul Țiriacnak 150 millió eurója van, amit az Otopeni kampuszon akar befektetni.

Ez egy Țiriac Imobiliare korszak kezdete, amely a következő években zajlik majd, kezdve Bukaresttel, Temesvárral, Brassóval és más kisebb településekkel. Miért ingatlan? Mert Románia 32 év után is messze elmarad attól, amit a modern ingatlan jelent. (…) Befejeztem ezt a Țiriac Tower nevű épületet de az 50 emeleteset még mindig nem csináltam meg. Még nem építettem meg, bár nagyon szeretném már felépíteni de az embereim azt mondják, hogy máshol nem érdemes csak Bukarestben csinálni”

Jelentette ki Ion Țiriac a Țiriac Tower irodaházának hivatalos felavatásán tartott sajtótájékoztatón. 40 millió eurós beruházás. Az épület 95%-ban foglalt, a bérleti díj a piaci átlag felett van, 20-23 euró/nm között van.

Szintén idén fejezi be a Țiriac Imobiliare a Stejarii lakóprojekt második ütemét, közel 200 lakással, 50 millió eurós beruházással. A lakások kiadók.

Az egykori teniszező ingatlantervei pedig tovább folytatódnak Temesváron és Brassóban, ahol 25 ezer, illetve 35 ezer nm-es földterülettel rendelkezik a cég és ahol közepesen magas piaci tömbházak épülnek majd.


Olvasói vélemények

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz látható.Kötelező adatok *